Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@21:59:19 GMT

در مقابل ناشنوندگان حق چه باید کرد؟

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۱۲۶۰

در مقابل ناشنوندگان حق چه باید کرد؟

حجت‌الاسلام پناهیان گفت: یکی از مشکلات بسیار مهم سر راه تبلیغات حقائق این است که برخی ناشنوندگان مُصِر و متحجری هستند؛ یعنی نمی‌خواهند بشنوند و شنیدن را آغاز نمی‌کنند. این‌ها کج شنوی دارند. در مقابل این افراد چه باید کرد؟

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام پناهیان اظهار داشت: یکی از مشکلات بسیار مهم سر راه تبلیغات حقائق این است که برخی ناشنوندگان مُصر و متحجری هستند یعنی نمی‌خواهند بشنوند و شنیدن را آغاز نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌ها کج شنوی دارند و به کج فهمی نمی‌رسند. در قرآن مفصل پیرامون این افراد صحبت شده و خداوند می‌فرماید خودم کاری کردم که این‌ها نشوند و این نوعی مجازات است
.

وی با اشاره به اینکه این معضلی است که گاهی پیام حق را نمی‌توان منتقل کرد، تصریح کرد: این ناشنوندگان حق مانع نشیدن دیگر افراد هم می‌شوند. با این افراد چه باید کرد؟ آیا باید رها کنیم؟ و در خصوص تخریب فرهنگ شنیدن توسط این افراد باید چه کرد؟

پناهیان گفت: افرادی که در عرصه تبلیغ فعال هستند، باید بدانند که نسبت به اثرگذاری در افرادی باید ناامید شوند. خداوند در قرآن می‌فرماید: «وَلَوْ عَلِمَ اللَّهُ فِیهِمْ خَیْرًا لَأَسْمَعَهُمْ ۖ وَلَوْ أَسْمَعَهُمْ لَتَوَلَّوْا وَهُمْ مُعْرِضُونَ؛ اگر خدا در آنها خیر و صلاحی می‌دید آنها را شنوا می‌کرد و اگر هم شنوا کند باز رو گردانند و اعراض کنند.» برخی اوقات مومنین به تبعیت پیامبر خیلی حرص می‌خورند و می‌گویند چرا فلانی حقیقت را نمی‌داند درصورتی که نمی‌داند نیست و یا حرص می‌خورد چرا به گوشش نرسیده درصورتی که این بحث هم نیست بلکه نمی‌خواهد بشنود و بداند و نمی‌تواند بشنود. برای برخی باید ناامید شد. خدا می‌فرماید: «إِنَّ الَّذِینَ کَفَرُوا سَوَاءٌ عَلَیْهِمْ أَأَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لَا یُؤْمِنُونَ؛ کسانی که کافر شدند، برای آنان تفاوت نمی‌کند که آنان را (از عذاب الهی) بترسانی یا نترسانی؛ ایمان نخواهند آورد

این سخنران مذهبی با اشاره به اینکه آیا زمان ظهور هم عده‌ای هستند که نخواهند شوند، گفت: بله آن زمان هم هستند اما چرا مشکل نمی‌خوریم؟ به دلیل راه‌های برخورد با این دست از افراد و موانع آنان است. باید بدانیم این افراد براساس آیات قرآن، علاقه‌مند شنیدن سخنان دروغ هستند و زود قبول می‌کنند. حضرت زهرا(س) در سخنرانی خود در مدینه در خصوص این افراد می‌فرماید: ای مردمی که حرف غلط بشنوید زود باور می‌کنید. الان در فضای مجازی هم بررسی کنید هر حرف غلطی مطرح شود بیشتر بازدید و لایک دارد. برخی می‌گویند ما هم در فضای مجازی یکسری حرف مفت بزنیم تا در کنارش بتوانیم چند حرف درست هم بزنیم اما این چاره نیست.

وی گفت: خدا می‌فرماید عده‌ای شنونده حرف ما نیستند. این را نشانه ضعف خود ندان. عده‌ای شنونده حرف دروغ مخالفان ما هستند و این را نشانه پیروزی و موفقیت آن‌ها ندان. این‌ها را باید ما هم مدنظر قرار دهیم. در برخی از ارزیابی‌ها داریم فلان حرف شنیده نمی‌شود ببین برخی نمی‌شوند. فلان حرف شنیده می‌شود ببین برخی می‌شنوند، در حالی که باید بدانیم از چه شنوندگانی صحبت می‌کنیم.

پناهیان افزود: برخی دنبال این هستند تا دین را تحریف کنیم و یا علیه دین صحبت کنیم تا استقبال کنند. بسیاری از آثار رسانه‌ای هنری دشمن واقعاً عاری از هنر است اما با این مسائل جذاب می‌شود. در این طرف هم به طور مثال وقتی کسی روضه امام حسین را بخواند حتی غیرهنرمندانه هم باشد استقبال می‌کنیم و بی‌رحمانه با هیچ روضه‌خوانی برخورد نمی‌کنیم زیرا حرفش از جنس ماست.

این سخنران مذهبی گفت: با این تفاسیر اگر منبری، مستمع بیشتری دارد لزوماً به این معنا نیست که حرف درستی می‌زند. میزان استقبال دلیل نیست و حتی تاثیرپذیری هم دلیل نیست. عدم موفقیت مطلق هم خوب نیست زیرا جامعه ما فرهیخته و فرهنگی است بنابراین عدم استقبال مطلق در این جامعه نشان دهنده ضعف است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حجت الاسلام پناهیان حق دهه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هر روز قهوه بخوریم یا نه؟
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • چه اسم و فامیلی را می‌توان تغییر داد؟
  • واگذاری هزار قطعه زمین در بم
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن