Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سایت رجانیوز که اخبار جبهه پایداری را پوشش می دهد در انتقاد نسبت به سخنان روز گذشته سیدحسن خمینی با انتشار گزارشی نوشت:
 با اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، اصلاح‌طلبان نیز طبق سنت همیشگی‌شان، تخریب شورای نگهبان را کلید زدند. این جریان که به‌خاطر شراکتش با حسن روحانی در عملکرد هشت ساله دولت تدبیر، دیگر جایگاهی نزد مردم ندارند، سعی کردند با دلسوزی ظاهری برای مشارکت در انتخابات و جمهوریت نظام، با زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان، بر این عدم مقبولیت سرپوش بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح‌طلبان امروز درحالی برای جمهوریت نظام سینه چاک کرده و ندای وامصیبتا سر می‌دهند، که دوازده سال قبل نتوانستند مشارکت چشمگیر مردم در پس زدن اصلاحات را تحمل کنند و در نتیجه با فتنه انگیزی‌های خود، با حمله به جمهوریت، بیش از هشت ماه کشور را دچار آشوب کردند.
البته تنها اصلاح‌طلبان نیستند که این روزها دغدغه‌مند جمهوریت و مشروعیت نظام جمهوری اسلامی شده‌اند. سیدحسن خمینی نیز از جمله افرادی بود که همراه با اصلاح‌طلبان به شورای نگهبان حمله کرد.
حسن خمینی روز گذشته در سخنانی با اشاره به اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت فتنه‌گرانی مثل تاجزاده و مدیران ناکارآمدی مثل جهانگیری، عملکرد شورای نگهبان را در تضاد با جمهوریت نظام خوانده و در اظهاراتی تصنعی و غیرقابل باور گفت: هر روز و امروز هر حرکتی که بخواهد نافی عنصر جمهوریت باشد یک حرکت ضدانقلابی است. مگر می شود نظام همان نظام امام باشد و مردم در آن حق نداشته باشند؟! اینکه کسی بگوید اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند هم مشروعیت نظام باقی است ناشی از نشناختن روح و ماهیت جمهوری اسلامی است. این فکر ناشی از اندیشه تحجر یا اندیشه غربگراست. اگر روزی جمهوریت نظام لطمه دید و مردم در آن نادیده گرفته شوند یا مثلا امروز عده ای حق جمهور را محدود کردند همان اندازه جمهوری اسلامی لطمه خواهد دید که اگر اسلام و آموزه های آن زائل شوند.
این سایت نزدیک به جبهه پایداری در ادامه گزارش خود با طرح این سوال که چرا دغدغه‌مندی حسن خمینی برای جمهوریت نظام مصنوعی و باور ناپذیر است؟ می نویسد:
دوازده سال قبل، در انتخابات ریاست جمهوری سال 88، اصلاح‌طلبان پس از آنکه با «نه» قاطع مردم مواجه شدند، بجای پذیرش شکست و تمکین از قانون، با شعار «تقلب» در انتخابات، به جنگ با قانون و جمهوریت رفته و در طول هشت ماه از هیچ آشوبی مضایقه نکردند.
در آن روزها حسن خمینی که امروزه از نام امام راحل(ره) مایه می‌گذارد، نه تنها حاضر به دفاع از میراث امام خمینی(ره) نشد، که بدتر سران فتنه را در زیر سوال بردن جمهوریت و مشروعیت نظام اسلامی همراهی کرد.
در این دوازده سالی که از فتنه 88 می‌گذرد، کسی به یاد ندارد که حسن خمینی در محکومیت فتنه و در دفاع از میراث بنیان‌گذار انقلاب اسلامی و همچنین در حمایت از ولی فقیه در برابر فتنه‌گران-که حضرت امام(ره) همواره مردم را به دفاع از این جایگاه سفارش می‌کردند- سخنی گفته باشد. برچسب ها: جبهه پایداری ، سیدحسن خمینی

منبع: خرداد

کلیدواژه: جبهه پایداری سیدحسن خمینی جمهوریت نظام سیدحسن خمینی شورای نگهبان جبهه پایداری اصلاح طلبان حسن خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۴۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری صبح چهارشنبه در دومین جلسه شورای اطلاع رسانی در سال ۱۴۰۳ که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه خبر و رسانه و اهالی قلم گفت: در شرایطی که دشمن هر روز علیه کشور، نظام و ارزش‌های ما قلم می‌زند و توطئه می‌کند، خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم باید در خط مقدم این نبرد پاسخگوی توطئه‌ها باشند.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های اصحاب رسانه، با بیان اینکه خبرنگاری یعنی ذوق، سلیقه، علاقه، تیزبینی، حق گویی، حق جویی و تبیین حقایق و واقعیت‌هایی که در جامعه رخ می‌دهد، عنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، جنگ نرم و جهاد تبیین از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این وظیفه تک تک ما و اصحاب رسانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با تاکید بر ضرورت تشریح و تبیین خدمات و دستاوردهای نظام و مسؤولان در استان البرز اظهار کرد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنیم مردم به هر میزان پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و مشارکت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ به همان میزان دشمن ناامید و بر پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور افزوده می‌شود.

ولی پوری با اشاره به سیاه نمایی‌های دشمن در خصوص خدمات نظام در سطح کشور و استان البرز و با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه باید در مقابله با این سیاه نمایی‌ها قلم بزنند و تشریح و تبیین کنند، خاطرنشان کرد: چهار مؤلفه مطروحه از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات را به عنوان نصب العین خود قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در این راستا ۳۰ جلسه به منظور بررسی مسائل مربوط به انتخابات و تصمیم گیری در خصوص زیرساخت‌ها و مشکلات تصریح کرد: انتخابات به عنوان مهمترین رویداد سیاسی کشور، نماد مردم سالاری دینی و اقتدار و عزت مردم است و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. در این راستا اصحاب رسانه نقش بسزایی در حضور مردم پای صندوق‌های رأی دارند.

کد خبر 6100333

دیگر خبرها

  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • عضو جبهه پایداری: با کودک همسری مخالفم / مستنداتی علیه فرزین دارم!
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • جهاد اسلامی اقدام رژیم صهیونیستی در تعطیلی دفتر الجزیره را محکوم کرد
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران